آموزش نقاشی (Painting)

مجتمع آموزشی پارسه

آموزش نقاشی (Painting)

مجتمع آموزشی پارسه

شگفت انگیزترین نقاشی با مداد! (عکس)

شگفت انگیزترین نقاشی با مداد! (عکس)

عصر ایران - این نقاشی شگفت انگیز با مداد توسط هنرمند ایتالیایی DiegoKoi کشیده شده است. کشیدن این نقاشی زیبا 200 ساعت زمان برده است.















نقاشی اهدایی سالوادور دالی به حراج می‌رود

 
هنر > نقاشی-
تابلوی نقاشی از سالوادور دالی که به یک موسسه خیریه اهدا شده بود، چکش حراج می‌خورد.

به گزارش هافینگتون پست، شاهکار نقاشی از سالوادور دالی که به یک موسسه امور خیریه هدیه شده بود، شناسایی شد و به زودی در واشنگتن به حراج می‌رود.

این اثر هنری که توسط نقاشی سورئالیست اسپانیایی امضا شده‌، قرار است در وب‌سایت حراج آنلاین با قیمت اولیه 999 دلار در معرض فروش قرار گیرد.

نقاشی انعکاس دالی اثر شماره 126 از مجموعه «چرخه‌ زندگی» این هنرمند است که شامل 150 نقاشی می‌شود‌.

پیش‌بینی‌ می‌شود «انعکاس» بیش از 10 هزار دلار در این حراجی آنلاین فروخته شود.

آیا می دانید ریشه کلمه چس فیل از کجا آمده ؟!

آیا می دانید ریشه کلمه چس فیل از کجا آمده ؟!

شاید برای شما هم جالب باشه که بدونین چرا ما ایرانیها، به پاپ کرن میگیم چس فیل؟!

چون این خوراکی خوشمزه نه به فیل ربط داره نه به …!!

اولین مدل پاپ کرن که وارد ایران شد، مربوط به یک شرکت انگلیسی بود به اسم چسترفیلد (Chesterfield) و چون ما ایرانیها لهجه داریم در حد تیم ملی، این رو ساده سازی کردیم و گفتیم چس فیل!

شناختن محصولات مختلف به اسم اولین برند، توی ایران خیلی عادیه. مثل:

آدامس، تافت، تاید، ریکا، وایتکس، ماتیک، کلینکس، و …

حالا شما میتونین با خیال راحت این خوراکی رو بخورین و نگران چیزی نباشین هرچی هم دوست دارین صداش کنین:
پاپ کرن، چس فیل، چسترفیلد، ذرت بو داده، گل بلال، یا هر چیز دیگه

زنان نقاش ایران در خاورمیانه یگانه‌اند هم از نظر تعداد هم کیفیت

در نمایشگاه سه نسل زنان نقاش در گالری پردیس ملت عنوان شد:
   زنان نقاش ایران در خاورمیانه یگانه‌اند هم از نظر تعداد هم کیفیت آثار
«نگاهی دیگر»، نمایشگاه سه نسل زنان نقاش ایران، به همت گالری پردیس ملت با حمایت موسسه تصویر شهر سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، در میان استقبال بسیار شایان توجه چهره‌های صاحب نام و هنر دوست عصر جمعه نوزدهم آبان 91 آغاز به کار کرد.


  «نگاهی دیگر»، به نمایشگاه گردانی «فرناز محمدی» و رویکرد تحلیلی برپا شده است که حدود یکصد اثر از 47 نقاش زن ایران را در برمی‌گیرد که در 80 سال اخیر توانسته‌اند نقش تعیین کننده‌ای در رشد و بالندگی جامعه هنری کشورتان ایفا کند. 


دکتر علیرضا سمیع آذر، مدیر اسبق موزه هنرهای معاصر تهران و مدرس تاریخ هنر با ایراد سخنانی کوتاهی این نمایشگاه پژوهشی را به طور رسمی افتتاح کرد.


سمیع آذر در آغاز سخنانش بهترین تقدیرهای خود را به دست اندرکاران نمایشگاه «نگاهی دیگر» تقدیم کرد و گفت: «گالری پردیس ملت با حمایت‌های موسسه تصویر شهر و مدیران شهرداری تهران، به فعال‌ترین و جدی‌ترین مرکز هنرهای تجسمی تهران تبدیل شده است، نمونه باارزش همین نمایشگاه سه نسل زنان نقاش ایران است که به لحاظ تاریخی می‌تواند نگاهی پژوهشی و تحلیلی در اختیار محققین قرار دهد.


این مدرس تاریخ هنر تاکید کرد: دستکم در منطقه خاورمیانه و ۲۵ کشور همسایه و پیرامونی، تنها ایران می‌تواند نمایشگاهی از سه نسل زنان نقاش برپا کند؛ در صحنه مارکت هنر منطقه که تنها عرصه ایست که امکان بررسی تطبیقی آفرینش‌های هنری کشورهای حاضر وجود دارد، سالهاست زنان هنرمند ایرانی از مجموع زنان هنرمند ۲۵ کشور اطراف بسیار پر شمارترند، بالا‌ترین رکوردهای فروش با فاصله زیاد را در اختیار دارند و این کارنامه غرور انگیز و درخشان را به عنوان بخشی از توانمندی‌های هنر ایران به مجامع بین المللی دیکته کرده‌اند.


این درخشش قابل ملاحظه مرهون غنای فرهنگی ایران و تکامل فکری مثال زدنی جامعه زنان ایران است که دستکم در این منطقه پیشتاز و پیشرو است.

او گفت: «ویژگی منحصر به فرد نمایشگاه «نگاهی دیگر»، گرد هم آمدن آثاری است که بر اساس جنسیت خالق آن‌ها کنار هم چیده شده‌اند؛ چنین خصوصیتی یک فرصت ممتاز تحقیقی پژوهشی را در اختیار قرار می‌دهد که از منظرهای حتی آکادمیک نیز بررسی آن‌ها می‌تواند دستاوردهای ذیقیمتی را فراهم آورد.


مکاشفه در این نمایشگاه دغدغه‌های ذهنی، زاویه نگاه، آمال، رویا‌ها و دل نگرانی‌های زنان هنرمند ایران را روشن می‌کند و دایره‌ای از ویژگی‌های زیبا یی‌شناختی نقاشان زن سرزمینمان را متبلور می‌سازد.


«نگاهی دیگر» می‌تواند نقطه آغازی برای تحلیل رویکردهای اجتماعی فرهنگی زنان هنرمند را نیز در دسترس قرار دهد. در ادامه دکتر علیرضا سمیع آذر، هشت ویژگی بارز درآثار نقاشان زن ایران را برشمرد که آن‌ها را از نقاشان مرد هم عصر خود بسیار متمایز می‌کند.


او گفت: نگاه تغزلی و شاعرانه به مقوله انتزاع، بهره گیری از فرم و گرافیک خط و فرار از رعایت قواعد خوشنویسی، نگاه آزاد و‌ رها به سنت‌های هنری، عدم گرایش به مولفه‌های مارکت هنر، استفاده از پالت رنگی بسیار وسیع و پرهیز از رعایت گرایش‌های آکادمیک هنر،


شش شاخصه نخستین آثار نقاشان زن ایران در سه نسل است اما دو موضوع تعیین کننده دیگر این است که زنان نقاش ایران به وضوح از نقاشان مرد هم عصر خود، معاصرترند و دیگر اینکه مبهم‌تر، پیچیده ترو کنایه‌ای‌تر نقاشی می‌کنند؛ روشن است که هر یک از این موضوعات سر فصل‌هایی برای مبحث‌هایی مفصل است که امیدوارم در نشست پژوهشی که در حاشیه این نمایشگاه شکل می‌گیرد به تبادل نظر و کند و کاو قرار گیرد.


در آیین افتتامیه نمایشگاه «نگاهی دیگر» در میان انبوه دیدار کنندگان چهره‌های صاحب نامی نظیر پرویز کلانتری، محسن وزیری مقدم، احمد مسجد جامعی، سید هادی ایازی، سید هادی منبتی، محمد ابراهیم جعفری، سیف الله پویا راد، گیزلا وارگاسینایی، فرح اصولی، رعنا فرنود، مجید رجبی معمار (مدیر شبکه بازار)، عنایت الله نظری نوری، پری یوش گنجی، ناصر پلنگی، نیلوفر قادری‌نژاد، بیتا وکیلی، بهنام کامرانی، کامبیز صبری، رضا نامی، گیلدا بریمانی حمید پازوکی، حلیمی، امیر عبدالحسینی، صادق پژمان... دیده می‌شدند.


در نمایشگاه «نگاهی دیگر» که تا اول دی ۱۳۹۱ در گالری پردیس ملت دایر خواهد بود، علاقه‌مندان می‌توانند همه روزه از ساعت ۱۱ صبح تا ۹ شب از آن دیدن نمایند.


آثار ۴۷ هنرمند نقاش به روی دیوار است که اسامی‌شان به ترتیب حروف الفبا عبارتند از: فرح ابوالقاسم، شیرین اتحادیه، سمیرا اسکندرفر، فرح اصولی، پروانه اعتمادی، ثمیلا امیر ابراهیمی، نازگل انصاری نیا، معصومه بختیاری، لادن بروجردی، گیلدا بریمانی، شاهپری بهزادی، مهناز پسیخانی، شیده تامی، نیکو ترخانی، سارا جعفری، شهلا حبیبی، منصوره حسینی، شهلا حسینی، ایران درودی، لیلی رشیدی، آزاده رزاق دوست، شهناز زهتاب، شراره زندیان، رزیتا شرف جهان، آریا شکوهی اقبال، مریم شیرینلو،


منیژه صحی، بهجت صدر، طاهره صمدی طاری، عذرا عقیقی بخشایشی، سمیرا علیخانزاده، رعنا فرنود، گلناز فتحی، فلور فیض بخش، نیلوفر قادری‌نژاد، ماتیسا کازرونی، میترا کاویان، مهسا کریمی‌زاده، پری یوش گنجی، فریده لاشایی، معصومه مظفری، شهره مهران، سحر مسلمیان، رکسانا منوچهری، گیزلا وارگا سینایی، بیتا وکیلی، الهام یزدانیان.


گالری پردیس ملت در خیابان ولیعصر، ابتدای اتوبان نیایش، جنب پارک ملت، طبقه منفی ۲ واقع است.

شاهنامه‌خوانی ویژه کودکان در اهواز برپا می‌شود


شاهنامه‌خوانی ویژه کودکان در اهواز برپا می‌شود
رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی اهواز از برپایی جلسات شاهنامه‌خوانی برای کودکان و نوجوانان در هفته کتاب سال‌جاری خبر داد.

 مهین موسوی گفت: جلسات شاهنامه‌خوانی برای کودکان و نوجوانان در هفته کتاب سال‌جاری در کتابخانه‌های عمومی شهرستان با حضور کودکان و نوجوانان و خانواده آنها برگزار می‌شود.

وی افزود: برگزاری مسابقات نقاشی با موضوع کتاب و کتابخوانی در کتابخانه‌های عمومی شهرستان و جلسات قصه‌خوانی و روخوانی با حضور خانواده کودکان برای آنها از دیگر برنامه‌های هفته کتاب امسال است.

موسوی با اشاره به برگزاری مراسم جشن بزرگ کتاب امسال در دو سطح کتابخانه و شهرستان‌ها، تصریح کرد: همه کتابخانه‌های عمومی و اداره شهرستان جشن کتاب و کتابخوانی به همراه تقدیر از خادمان کتاب و کتابخوانی، خردسال‌ترین و مسن‌ترین عضو، عضو نمونه، کتابدار نمونه و ..... را برگزار خواهند کرد.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی اهواز گفت: نصب صندوق صدقات خرید کتاب نیز جزو برنامه‌های این اداره است که مبالغ اهدایی در این صندوق‌ها صرف خرید کتاب برای کتابخانه‌های عمومی می‌شود.

وی افزود: در این هفته همه کتابخانه‌های عمومی شهرستان اهواز توسط دانش‌آموزان، دانشجویان و عموم مردم و مسئولان شهرستان مورد بازدید قرار خواهند گرفت و مهدهای کودک نیز به شکلی ویژه و با برنامه‌های خاص از این کتابخانه‌ها بازدید می‌کنند.

موسوی یادآور شد: در این هفته یک روز به عنوان عضویت رایگان اعلام خواهد شد که عموم مردم در این روز به عضویت رایگان کتابخانه‌های عمومی شهرستان درخواهند آمد./ج

همایش کودکان کار :کودکی را از کودکان گرفتن قابل توجیه نیست

همایش کودکان کار در کردستان برگزار شد/
کودکی را از کودکان گرفتن قابل توجیه نیست


رییس دانشگاه پیام نور مرکز سنندج گفت: کودکی را از کودک گرفتن در سطح جامعه، به هر دلیلی قابل توجیه نبوده؛ چراکه این امر آسیب‌های اجتماعی را افزایش و میزان کارآمدی جوانان و تربیت افراد زبده و متخصص را در آینده دچار اختلال می‌کند.


  منطقه کردستان، هادی یوسفی ظهر امروز 24 مهرماه در همایش کودکان کار و خیابان که به همت کانون فرهنگی و اجتماعی زنان دانشگاه پبام‌نور مرکز سنندج برگزار شد، اظهار کرد: وجود کودکان کار در خیابان‌ها و سایر اماکن صحنه‌ای بسیار نابهنجار و دلخراش است که در اکثر کشورهای دنیا وجود دارد. 


وی افزود: در حال حاضر تمامی کشورهای دنیا با مسئله کودکان کار دست به گریبان هستند؛ به طوری که در آمریکا قریب به 500 هزار کودک کار وجود دارد.


رییس دانشگاه پیام‌نور مرکز سنندج بیان کرد: کودکی به معنی شادی، نشاط و تلاش برای درک ناشناخته‌های پیرامون و تجربه‌های جدید است که کار در خیابان این حق را از بسیاری از کودکان سلب کرده است.


سلامت خانواده، بحران کودکان کار و خیابان را کاهش می‌دهد


یکی از اساتید دانشگاهی مرکز پیام‌نور نیز در ادامه این همایش سلامت خانواده را مهمترین عنصر در کاهش بحران کودکان کار و خیابان دانست و گفت: بحث خانواده و خشونت موجود در آن مهمترین بعد زندگی کودکان است که بیش از هر چیز دیگر آنها را با معضلات و آسیب‌های جامعه درگیر می‌کند.


آمنه قربانی‌نیا با بیان اینکه 38 نیاز که حق کودکان برای داشتن زندگی متوسط است وجود دارد، اظهار کرد: حق زندگی با والدین، داشتن اسمی مناسب، آزادی بیان، بهره‌گیری از خدمات بهداشتی، آموزش و پرورش رایگان، حمایت در برابر انجام کار مخرب، امنیت و دوری از سلاح و درگیری و تفریح از مهمترین عناصر برای رفاه نسبی کودکان است.


وی عنوان کرد: عدم وجود رفاه حداقل و تأمین آن از سوی خانواده‌، کودکان را به سوی کودک آزاری‌های حاکم بر جوامع، افزایش آسیب و معضلات جامعه و مشکلات روحی و روانی سوق می‌دهد.


کارشناس ارشد روانشناسی بیان کرد: اعمال تربیتی نامناسب موجب افزایش آسیب و خشونت در بین کودکان در سنین نوجوانی و جوانی می‌شود که بیشتر آنها ریشه در بحران خانوادگی دارد که نیاز به درنگ و بررسی بیشتر دارد؛ چراکه پایه‌گذارترین دوره رشد سن کودکی است.


قربانی‌نیا با بیان اینکه بررسی کارشناسی بحران و آسیب‌های خانوادگی عمری به کوتاهی سه دهه دارد، بیان کرد: سن کودکی یعنی سن تکرار و نتیجه‌گیری، چراکه کودکان آنچه را در حق آنها روا شده و دیده‌اند تکرار می‌کنند و در روحیه آنها تاثیر می‌گذارد.


وی خاطرنشان کرد: افزایش انحرافات اجتماعی، بزهکاری‌های جامعه و ورود به گروه‌های قاچاق در نتیجه کمبود امکانات تحصیلی است و قطعا محدودیت‌های اقتصادی سرچشمه می‌گیرد.


وی در پایان یادآور شد: کار کودکان در معادن، کارگاه‌های تولیدی و خیابان‌ها پیامدهای منفی بر پیکره اقتصادی، علمی و سیاسی جوامع دارد.


به گزارش ایسنا، در این همایش سه مقاله با عناوین مختلف و با مضامین مربوط به کودکان کار و خیابان و مسائل و مشکلات جوامع از سوی سه تن از دانشجویان رشته‌های علوم اجتماعی و روان شناسی دانشگاه پیام نور مرکز سنندج ارائه داده شد.


در پایان مراسم نیز حاضران از نمایش 200 قطعه عکس از کودکان کار و آثار نقاشی کودکان سه مهد کودک سنندج که در سالن دانشگاه پیام نور مرکز سنندج برپا شده بود دیدن کردند.


چکیده مقاله‌های ارائه شده در این همایش به شرح زیر است:


نبود غذا و امکانات در جهان هر ثانیه جان یک کودک را می‌گیرد

ریشه حل مسئله کودکان کار را باید در ساختارهای اجتماعی موجود جست

نبود غذا و امکانات هر ثانیه جان یک کودک معصوم و بی گناه را در گوشه‌ای از جهان می‌گیرد


در حال حاضر بیش از 500 میلیون کودک در دنیا از خدمات بهداشتی محروم‌اند و آمار کودکان کار در دنیا به 700 میلیون نفر می‌رسد که سن آنها بین 5 الی 13 سال است.


سالانه تعداد زیادی از کودکان به علت جنگ، خصومت‌های نژادی، بیکاری، فقر با آوارگی و بی خانمانی مواجه می‌شوند و در اردوگاه‌های پناهندگی زندگی مرگبار خود را به سر می‌برند.


عده‌ای از کودکان کار که خانه و خانواده ندارند به دلیل فقر بیشترین وقت خود را در خیابان‌ها به سر برده و کارتون خواب هستند و عده‌ای دیگر نیز به تنهایی یا به همراه خانواده‌ در زمینه تکدی‌گری مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرند.


دسته‌ای دیگر از کودکان کار به دلیل فقر و در راستای امرار معاش به تنهایی یا به همراه اعضای خانواده خود در کارگاه و معادن وقت زیادی را صرف انجام کارهای طاقت‌فرسا می‌کنند.


باید گفت، که کودکی از دوران پراهمیت زندگی هر انسانی و بی‌شک زیربنای سایر مراحل بعدی زندگی است.


کودکان به دلیل شرایط سنی و روحی بیشترین میزان ضربه‌پذیری را در برابر انواع معضلات اجتماعی دارند که یکی از صدها برآیند آن کودکان کار و خیابان است.


کودکانی که مشغول به کار هستند در خلال جست و جو برای نان، سرپناه، امنیت و محبت در دام بزهکاران و شیادان و گروه‌های قاچاق مواد گرفتار می‌شوند که این خود زمینه‌ساز بالا رفتن آسیب دیدگی آنها و همچنین معضلات اجتماعی خواهد شد.


اگرچه ریشه حل مسایل مربوط به کودکان کار را باید در ساختارهای اجتماعی و اقتصادی کنونی جست اما بی‌توجهی کنونی و غفلت نسبت به آن میزان معضلات اجتماعی را در آینده افزایش خواهد داد لذا سکوت نسبت به آن جایز نیست.


به گزارش ایسنا کانون فرهنگی و اجتماعی زنان دانشگاه پبام نور مرکز سنندج روز دوشنبه 24 مهر همایشی را تحت عنوان کودکان کار و خیابان برگزار کرد.